Jdi na obsah Jdi na menu

ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY

Členství uhradíte na

číslo účtu: 2801373148/2010

( do poznámky vzor:  Jan Novák - členství 2024 )

 

Členský příspěvek na celý rok od 1. ledna 2024 do 31. prosince 2024 činí 1.000,-Kč

( některé pojišťovny přispívají 500,-Kč na celý rok na základě předloženého potvrzení členství ve spolku taekwondo, další příspěvek někdy poskytnou i na každoroční soustředění ) 

Nově u sociálně slabých rodin lze ve spolupráci s předsedou na rok 2023/2024 vyřídit na každého jednotlivého žáka finanční dotaci na celoroční členství. Sportovec tedy uhradí za celý rok O,-Kč 

Další dotaci lze ve spolupráci s předsedou využít na každoroční letní soustředění v Čeladné a sportovec taky opět uhradí O,-Kč za celý pobyt a to za stravu a ubytování na 4 dny.

x176.gifx176.gifx176.gif

VÝHODY UHRAZENÉHO ČLENSTVÍ

Všichni naši sportovci jsou v případě úrazu celoročně hromadně pojištěni, kdy garantem je ČUS ve spolupráci s Pojišťovnou VZP, a.s. V členství mají žáci zdarma ročně jednu zkoušku za páskování a zdarma i obdrží  příslušný pás dle technického stupně. Tento technický stupeň je platný v rámci spolku. Toto platí i pro udělení certifikátů za účelem interní sportovní činnosti a řízení.

x176.gif

Žáci a členové spolku cvičí minimálně 1 x týdně celoročně (mimo prázdniny) na základě uhrazeného členství.

x176.gif

Všichni naší žáci jezdí na soustředění za razantně zvýhodněnou cenu finanční spoluúčasti pouze 50% nebo 0 % ( zdarma ) z celkové ceny, zbytek hradí dotace a spolek.

x176.gif

Žáci startují zcela zdarma na všech závodech pořádaných spolkem, doprovod, kamarádi vstupné zdarma. Taktéž je členům zdarma zapůjčeno během sportovní činnosti kompletní vybavení pro zápas.

x176.gif

Vybraní žáci obdrží zdarma závodní doboky, trička s ochrannou známkou, sportovní teplákové soupravy, sportovní tašky s logem taekwondo, trika a mikiny s logem taekwondo, rukavice, vesty, přilby, botičky, chrániče na zuby a další sportovní materiál pro zápasy. 

x176.gif

Členové spolku, rodiče a žáci, mohou celoročně zdarma využít právní poradenství a konzultace s výživovým poradcem. 

x176.gif

Členové spolku nad 18 let jsou zváni minimálně jednou v roce na výroční členskou schůzku s právem hlasu, kde bude pro ně zdarma připraveno i občerstvení. Zde mohou přispět či rozhodnout o aktuálním dění nebo prosazovat své vlastní názory a potřeby.

x176.gif

V případě zájmu může člen spolku bezplatně požádat předsedu o vložení jakékoliv veřejné zprávy na stránky.

 

Dále lze během členství kdykoliv pořádat předsedu o náhled či vysvětlení 

 Stanov spolku.

 

Spolek má k 12. únoru 2024 celkem 40 členů.